05/03/2016

Gastenboek

Schrijf een nieuwe reactie in ons gastenboek

 
 
 
 
 
-
22 berichten.
Peter Herpertz heeft geschreven op 25/02/2020
ff een tussenberichtje....helaas hebben we in november afgelopen jaar afscheid moeten nemen van bassist- en medeoprichter Frits de Graaf. Hij is in verband met ziekte moeten stoppen en is helaas vrijdag 15 november overleden. Zware tijden, vooral voor zijn gezin en familie. In gedachten zal hij altijd bij ons zijn. In januari zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe bassist, die hebben we gevonden in de persoon van Dennis Mark en we zijn blij met hem. We zijn nu nog bezig met hem inweken in ons repertoire maar we hopen wel weer snel op het podium te staan. We houden jullie op de hoogte via de website en Faceboek
Peter Herpertz heeft geschreven op 13/10/2019
Yep was echt 'feessie' in Rockcafé Lazarus in Leiden, onwijs leuke kroeg met geweldig personeel en fantastisch publiek, heb er onwijs van genoten, dat smaakt absoluut naar MEERRRRR!!! Nou ja, wellicht tot ziens/horens bij ons volgende optreden op 1 november in StudioGonz in Gouda??
Ingrid heeft geschreven op 13/10/2019
Geweldig optreden op 12 oktober in het Rockcafé Lazarus te Leiden. TOP
Peter Herpertz heeft geschreven op 27/07/2019
Haat echt niet goed zo, komende optredens als volgt: 12 oktober Café Lazarus, Leiden - 19 oktober de Beuk, Barendrecht - 1 november StudioGonz, Gouda....;-D
Peter Herpertz heeft geschreven op 27/07/2019
Oeps... die optredens in Oktober in Leiden en November zijn natuurlijk in 2019, enne, Cafe Lazarus is in Leiden.......
Peter Herpertz heeft geschreven op 24/07/2019
Hoi lui, daar was ik weer. Wegens heel erg drukke periode voor Ben (onze geluidsman die ook de website bijhoud) voor oa lichtregie Pink op het Malieveld in Den Haag (jawel, Ben doet grote productie, oa laatste optreden Normaal, Kuipoptredens Marco Borsato, Vrienden van Amstel live) lopen we een beetje ‘achter’ op de site. En zodra Ben weer wat tijd heeft wordt dat aangepast. Maar ik heb iig nog wat nieuws voor jullie, we staan volgend jaar juli op Weidepop in Drenthe en er is een gerede kans dat we volgend jaar begin juni voor een paar optredens naar Noord Spanje (Baskenland) gaan, dus wellicht haan we officieel ‘internationaal’...... enne, nog even voor de goede orde, onze eerstvolgende optredens in 2018 zijn: 12 Oktober Cafe Lazarus, Delft 19 Oktober De Beuk, Barendrecht 1 November StudioGonz, Gouda
Pep heeft geschreven op 11/05/2019
Hallo lui, we zijn nog even bezig met een paar nieuwe nummers; ‘Forever’ van Papa Roach, ‘Lola Montez’ van Volbeat en waarschijnlijk ook ‘Wunderbar’ van Tenpole Tudor. Verder is ons team uitgebreid met Ray van der Linden, hij is onze nieuwe geluidstechnicus. En nee, we hebben geen afscheid genomen van Ben Klompen, maar die houdt zich voortaan voornamelijk bezig met het licht dus vanaf nu 2 technici, Ben en Ray. Enne, we gaan ook het podium weer op, in oktober in Leiden en Barendrecht en in November in Gouda. En zal nog wel het één en ander bijkomen, dus hou onze agenda in de gaten maar natuurlijk geven we alle data ook tijdig door via Facebook......ROCK ON🤘
Pep heeft geschreven op 24/08/2018
We hebben vier weken geleden opnames gemaakt in de oefenruimte, opnames zijn professioneel gedaan door Theo Vogelaars en Mario Vroman van SDA Studio’s. In eerste instantie hebben we ‘Tie you Mother down’, ‘The pretender’, ‘Open your eyes’ en ‘Late late show’ maar het ging zo voortvarend dat we tijd over hadden voor een vijfde nummer dus hebben we ‘Hurry up Harry’ óók nog opgenomen..... eind augustus verwachten we de 1e (ruwe) mixen, we zijn benieuwd... hou ons op Facebook of op onze website in de gaten want zodra de mixen helemaal klaar zijn zetten we ze op beide,😊🤘🤘🤘
Pep heeft geschreven op 16/02/2018
Goed nieuws! Zangeres komt wellicht in zicht! Wijngaarden lekker door met oefenen en nieuwe nummers instuderen maar we houden jullie natuurlijk op de hoogte van het ‘Vocal-Front’!!
Pep heeft geschreven op 21/01/2018
Helaas is het weer even geleden dat er nieuws van ons was....optreden op 16 juni 2017 in Under The Bridge in Alphen aan den Rijn was echt helemaal te gek, allemaal van genoten en zeer enthousiast publiek...maar...... helaas was dit optreden ook de laatste gig van onze zangeres Hanneke, helaas is ze door voortdurende stemproblemen genoodzaakt te stoppen met zingen. Hartstikke jammer voor ons, maar natuurlijk helemaal voor Hanneke zelf. We zijn nog steeds op zoek naar vervanging voor Hanneke maar dat valt dus niet mee; zangeressen zat maar dan alleen voor 'Bruiloften En Partijen' bands en zo. Natuurlijk blijven we zoeken maar zijn intussen ook bezig met de sets zodat Paul -hopelijk voorlopig!- in zijn ééntje de zang voor zijn rekening kan nemen. Eigenlijk waren we bezig om medio februari 2018 weer wat optredens te doen maar helaas ook dat moet even uitgesteld worden; ik wordt 31 januari aan mijn had geopereerd, heb een zgn 'Triggerfinger' en nee, dat heeft niets met de gelijknamige band te maken! Ik hoop dat de revalidatie hiervan snel gaat en dat we loop maart/begin april weer op kunnen treden... check de site geregeld, we gaan 'm weer regelmatig van nieuws voorzien!
Pep heeft geschreven op 21/03/2017
Hallo lui, hier Pep van de Tonebusters. Het is alweer een tijdje geleden dat we met nieuws kwamen; we hebben voornamelijk hard gewerkt aan het repertoire, vonden we toch wel erg belangrijk. En we moesten helaas op zoek naar een nieuwe licht- en geluidsman, Robbert had het tocht te druk met andere zaken. Inmiddels hebben we in Ben Klompen een geweldige vervanger gevonden, hij studeert in Amsterdam aan de Dans- en Theater opleiding en doet daar -hoe kan het ook anders- licht en geluid! Met zijn komst hebben we meteen ook maar de lichtshow uitgebreid en verbeterd, dus da's nu helemaal mooi! En nu zijn we op het punt dat we weer aan optreden toe zijn, 1e optreden is vrijdagavond 16 juni in Under the Bridge in Alphen aan den Rijn, we spelen om 23.00 uur (jaja, zowaar een soort van nachtconcert). En natuurlijk zullen er nog meer optredens volgen, check van tijd tot tijd onze side voor info!
Pep heeft geschreven op 08/06/2016
Onder het motto 'beter laat dan nooit' hier nog wat over het optreden op 28 mei; Was een gave avond, jammer dat de opkomst wat minder was, vooral tijdens de 2e set. Maar degenen die er waren hebben volgens ons genoten. Voor onszelf was het een geweldige leerschool, met compleet eigen licht en geluid én (nieuwe) geluidsman Robbert hebben we kunnen doen wat we van plan waren; oefenen , zowel de band als Robbert. Dank aan alle mensen van The Cube voor hun inzet, was fantastisch geregeld zo, en ook dank aan Diego voor de ondersteuning op technisch gebied!
Pep heeft geschreven op 09/05/2016
Afgelopen zaterdag hebben we weer flink geoefend met de band. De setlijsten voor 28 mei hebben we bijna klaar, dat belooft wat... de 28e gaan we he-le-maal loos!
ennail heeft geschreven op 28/04/2016
Heel gaaf optreden gisteren in de Rooie Hoek in Boskoop van de Tonebusters. Verrassend leuke nummers, lekkere rock, niks mis mee! Kijk al uit naar jullie optreden in de Cube.
fotopia heeft geschreven op 28/04/2016
Hi guys, Heerlijk optreden in de Rooie Hoek in Boskoop. Voor eenieder die een avond lekker uit z'n dak wil gaan op swingende rocknummers en een fantastische sfeer, zorg dan dat je de Tonebusters in huis haalt!!!
Johnny Haring heeft geschreven op 23/04/2016
Ik kom zeker kijken in de Rooie Hoek, heb al veel over jullie gehoord. Als het bevalt kan ik wel wat regelen voor jullie in Scheveningen!! Groeten van Johnny
JaapVierman heeft geschreven op 02/04/2016
Heb ze gezien op de eerste avond "Battle of the Bands" ... lekkere band met goeie stevige muziek, helemaal mijn steil. Ik heb er van genoten, hoop ze gauw weer een keer te zien. De rest van de bands die avond vond ik niet echt veel bijzonders
Marco heeft geschreven op 22/03/2016
Tonebusters gezien en zeker gehoord tijdens Battle of the bands in Alphen. Lekker enthousiast optreden het commentaar was maar mager, niet terecht.
Evelien heeft geschreven op 22/03/2016
Te gek optreden van Tonebusters tijdens Battle of the bands. Wat zijn jullie vooruit gegaan sinds de vorige keer, geweldig.
Inge heeft geschreven op 21/03/2016
Genoten van de Tonebusters tijdens de 'Battle of the bands' van 4 maart j.l. in Max. Lekker stevig, goede rock en punk. Gezien de enthousiaste reacties van het publiek, was doorgaan naar de finale op zijn plaats geweest. Ga zo door!